αρχικήη τελευταία ανάρτηση

Μια ζυγιά, ένα γλέντι και πολλές προεκτάσεις αυτή την Κυριακή

Ο Χάρης και ο Μανόλης, μια ζυγιά με λύρα και λαούτο, έρχονται ξανά στο Πλουμί. Ένα Κυριακάτικο γλέντι με βάση παραδοσιακά τραγούδια και παρενθέσεις, πότε από το σύγχρονο ρεπερτόριο, πότε από νέες συνθέσεις των δυο τους.
Αυτή την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, τα γλέντια από το απόγευμα συνεχίζουν το βηματισμό τους, με μια οικεία ζυγιά, το Μανόλη Μανουσάκη και το Χάρη Παναγιωτάκη, πολλή φρεσκάδα, πολύ ταλέντο, ζεστό κλίμα και όλους εμάς. Κλασικά από το απόγευμα.
Μαζί τους στα κρουστά ο Νίκος Νικηφοράκης.
Μάθετε περισσότερα

  λίγα λόγια για το Πλουμί the project

Αυτό το καλοκαίρι αρχίζουμε να κάνουμε δύσκολα πράγματα. Αυτό το καλοκαίρι τα όνειρά μας γίνονται πραγματικότητα.

Ένα αφιέρωμα στο Πλουμί το project, ένα φαινομενικά μικρό, στην πραγματικότητα μεγάλο, δίκτυο καταστάσεων και πρωτοβουλιών και ανθρώπων, που συνεταιρίζουν το χρόνο τους.


Ο Ιούλιος είναι εδώ, οι τέσσερις εβδομάδες αλλά και τα τρία χρόνια που προηγήθηκαν βρίσκονται πίσω μας και κάπου εδώ έρχεται η ώρα να μιλήσουμε και κυρίως να θέσουμε σε εφαρμογή και να σας παρουσιάσουμε, τα όσα θα επακολουθήσουν, τα όσα γεννιούνται, τα όσα εξελίσσονται, καθώς και γι αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν.επόμενη εκδήλωση


Βραδιά flamenco κιθάρα, αυτή την Κυριακή

Ο Δημήτρης Κουκουλιτάκης μας υποδέχεται σε μια βραδιά flamenco κιθάρας, αυτή την Κυριακή 3 Σεπτέμβρη, στις 21:00 και οι Αρχάνες παίρνουν ξανά έναν αέρα Ανδαλουσίας. Όλα αυτά στο συνεταιριστικό καφενείο παντοπωλείο "Πλουμί"
Μάθετε περισσότερα

επιλογές

Το “καφφενείο”: επιστροφή σε μια βασική ιδέα.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την πρώτη ημέρα που αυτός ο χώρος άνοιξε τις πόρτες του, αυτές τις ημέρες κάνει την εμφάνισή της μια νέα, αλλά όχι στην πραγματικότητα τόσο νέα ιδέα. Το όνομα αυτής: “Το καφφενείο”.
Η ιδέα αυτή είναι αρκετά απλή, ωστόσο αρκετά πλούσια.
Πρόκειται για το συνδυασμό πολλών παραγόντων.
Διαβάστε όλο το άρθρο.

Το καφφενείο....

Επισκέψεις

Άδεια Creative Commons

"Πλουμί κρήτη" κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση.Επιμέλεια ακροβάτης.
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια
Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα