αρχικήη τελευταία ανάρτηση

Μουσική ομάδα "Γιαβάς-Γιαβάς": η Παράσταση

Το Πλουμί κλείνει τρία χρόνια και μετά το περσινό τετραήμερο, αυτή τη χρονιά, κομβική για την εξέλιξη του όλου project, διοργανώνει με αφορμή το γεγονός,τέσσερις εβδομάδες αυτή τη φορά αφιερωμένες σε όσα πέρασαν κυρίως δε σε όσα έρχονται, από τις 26 Μαΐου μέχρι τις 25 Ιουνίου.
Αυτή την Παρασκευή, μία από τις πρώτες εβδομαδιαίες δραστηριότητες που συμπληρώνει φέτος τρία χρόνια, η μουσική ομάδα με μικρασιάτικα και παραδοσιακά που πραγματοποιείται στο Πλουμί τα απογεύματα της Παρασκευής, μας παρουσιάζει ένα μικρό δείγμα από όσα μέχρι τώρα ζήσαμε.
Μουσική ομάδα "Γιαβάς-γιαβάς": η παράσταση λοιπόν, αυτή την Παρασκευή 26 Μαΐου, στις 21:00.
 Μάθετε περισσότερα

  λίγα λόγια για το Πλουμί the project

"9+1 πράγματα που δεν είναι το Πλουμί: από αυτό το χειμώνα, έρχεται το Πλουμί the project"

Πριν σχεδόν δυόμιση χρόνια, ένας νέος χώρος ξεκίνησε στις Αρχάνες. Αντί κάποιος να ξεδιπλώσει εδώ μια μακροσκελή αναδρομή στο πώς φτάσαμε εδώ, θα αρκεστούμε στο να παρουσιάσουμε 9+1 σημεία που ΔΕΝ είναι το Πλουμί.επόμενη εκδήλωση


Μια αναφορά στο "Στραβό" και όχι μόνο αυτή την Τετάρτη

Η Κεραζώζα όπως υποσχεθήκαμε, συνεχίζει το ταξίδι της και αυτή την εβδομάδα με μία εξίσου σημαντική βραδιά μετά το Η νιότη και η ομορφιά δεν είναι κάθε μέρα: έναρξη. Αυτή την εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 10 Μαΐου στις 21:00, υποδεχόμαστε τον Άρη Πρεβεζάνο και το Στέλιο Μυλωνάκη, στη λύρα και στο λαούτο αντίστοιχα, σε "Μια αναφορά στο "Στραβό" και όχι μόνο".
Μάθετε περισσότερα

επιλογές

Το “καφφενείο”: επιστροφή σε μια βασική ιδέα.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την πρώτη ημέρα που αυτός ο χώρος άνοιξε τις πόρτες του, αυτές τις ημέρες κάνει την εμφάνισή της μια νέα, αλλά όχι στην πραγματικότητα τόσο νέα ιδέα. Το όνομα αυτής: “Το καφφενείο”.
Η ιδέα αυτή είναι αρκετά απλή, ωστόσο αρκετά πλούσια.
Πρόκειται για το συνδυασμό πολλών παραγόντων.
Διαβάστε όλο το άρθρο.

Το καφφενείο....

οι τελευταίες δημοσιεύσεις

Επισκέψεις

Άδεια Creative Commons

"Πλουμί κρήτη" κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση.Επιμέλεια ακροβάτης.
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια
Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα