αρχικήη τελευταία ανάρτηση

Με τα μυαλά ψηλά και ...λειψά, αυτή την Πέμπτη

Το μουσικό ταξίδι συνεχίζεται στο Πλουμί αυτή την Πέμπτη 20 Ιουλίου, με μια ιδιαίτερη παράσταση.Με δυό κιθαράκια, ενάμισο ούτι, δυόμισες φωνές και σκόρπιους χτύπους, αρτιμελή
τραγουδάκια και οργανικά της πόλης και της νησιωτικής και ορεινής υπαίθρου, μας υποδέχονται τρία νέα παιδιά, ο Κώστας Ζευκιλής στην κιθάρα και το ούτι, η Εύα Σοφουλάκη στα κρουστά και ο Παναγιώτης Παναγής στην κιθάρα και όλα αυτά, με τα μυαλά ψηλά και...λειψά. Στις 21:00.
 Μάθετε περισσότερα

  λίγα λόγια για το Πλουμί the project

Αυτό το καλοκαίρι αρχίζουμε να κάνουμε δύσκολα πράγματα. Αυτό το καλοκαίρι τα όνειρά μας γίνονται πραγματικότητα.

Ένα αφιέρωμα στο Πλουμί το project, ένα φαινομενικά μικρό, στην πραγματικότητα μεγάλο, δίκτυο καταστάσεων και πρωτοβουλιών και ανθρώπων, που συνεταιρίζουν το χρόνο τους.


Ο Ιούλιος είναι εδώ, οι τέσσερις εβδομάδες αλλά και τα τρία χρόνια που προηγήθηκαν βρίσκονται πίσω μας και κάπου εδώ έρχεται η ώρα να μιλήσουμε και κυρίως να θέσουμε σε εφαρμογή και να σας παρουσιάσουμε, τα όσα θα επακολουθήσουν, τα όσα γεννιούνται, τα όσα εξελίσσονται, καθώς και γι αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν.επόμενη εκδήλωση


Οι τζίτζικες θα λαλήσουν αυτή την Κυριακή

Αυτή την Κυριακή 23 Ιουλίου, συναντιόμαστε ξανά με μία παλιά μας συνήθεια. Τα γλέντια από το απόγευμα επιστρέφουν στο Πλουμί με μία ακόμα συνάντηση με ένα σύνολο, άκρως μουσικό και ...φασαριόζικο. Οι Τζίτζικες λοιπόν, με την Άννα Χαϊδεμενάκη στο τραγούδι, τον Ορέστη Μαυρόπουλο στο βιολί, το Νίκο Τερζάκη στο λαούτο και τον Φωκίωνα Αποστολόπουλο στα κρουστά, έρχονται για πρώτη φορά στο Πλουμί και προκαλούν ένα γλέντι γύρω τους, κλασικά από το απόγευμα.
Μάθετε περισσότερα

επιλογές

Το “καφφενείο”: επιστροφή σε μια βασική ιδέα.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την πρώτη ημέρα που αυτός ο χώρος άνοιξε τις πόρτες του, αυτές τις ημέρες κάνει την εμφάνισή της μια νέα, αλλά όχι στην πραγματικότητα τόσο νέα ιδέα. Το όνομα αυτής: “Το καφφενείο”.
Η ιδέα αυτή είναι αρκετά απλή, ωστόσο αρκετά πλούσια.
Πρόκειται για το συνδυασμό πολλών παραγόντων.
Διαβάστε όλο το άρθρο.

Το καφφενείο....

Επισκέψεις

Άδεια Creative Commons

"Πλουμί κρήτη" κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση.Επιμέλεια ακροβάτης.
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια
Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα